Program ve çalışmalarımızın ulusal ve uluslararası platformlarda iyi örnek olarak değerlendirilmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

USA Vanderbilt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bethany Rittle-Johnson ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Özel'i anaokulumuzda ağırladık.

Programımız ve STEAM alanında yaptığımız çalışmaları paylaştıktan sonra kendilerini sınıflarımızda misafir ettik. Misafir akademisyenler, gün sonunda okul yönetimiyle bir araya gelerek geri bildirimlerini sundular.

Ertesi gün anaokulumuzdan temsilci öğretmenlerimiz, Boğaziçi Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı “Promoting Mathematical Opportunities for Young Children” çalıştayına katılarak katkıda bulundular.