Öğrencilerimize ilgi ve yeteneklerini keşfederek kullanmalarını sağlayacak ortamlar yaratmak ve kendilerinin yeni konularla ilgili fikirler edinmesini sağlamak amacıyla anasınıflarımızda Çarşamba günleri kulüp etkinliklerimiz yapılmaktadır. Bu amaç doğrultusunda; ilk adımda, öğretmenlerimiz, öğrencilerimize kulüpler hakkında bilgi vermek amacıyla tanıtım yaptılar. Tanıtım toplantımızdan sonra, seçim yapabilme ve karar verebilme becerisini geliştirme amacıyla öğrencilerimiz 4 tercihte bulundular ve yıl içinde tercih ettikleri 4 kulübü deneyimleme fırsatını yaşıyorlar.

*         Kulüplerimiz;

*         Resim-Heykel