Sarı ve Yeşil Balon sınıflarındaki öğrencilerimiz, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, çeşitli öğrenme şekillerini, bilgilerini, becerilerini, ilgi duydukları alanları “portfolyo” çalışması ile anne-babalarına sundular. Öğrencilerimiz, yıl boyunca yaptıkları çalışmaların içinden istediklerini öğretmenlerinin desteğiyle seçerek portfolyo dosyalarını hazırladılar. Sunumları sırasında sınıflarını tanıttılar, okulda yaptıkları çalışmalardan söz ettiler ve hazırladıkları dosyalarındaki çalışmalarını ebeveynlerine ve öğretmenlerine büyük bir heyecan ve mutlulukla sundular.