GÜNE HALKA DANSIYLA MERHABA DİYORUZ.

Yeni bir yıl, yeni bir sınıf, yeni öğretmenler ve yeni arkadaşlar... İlk günlerimiz biraz heyecanla, çoğu zaman da merakla geçti. Eylül ayını bitirirken; önce kendimizi tanıttık, sonra arkadaşlarımızla tanıştık, okulumuza da, öğretmenlerimize de alıştık. Birlikte bir grup oluşturduğumuzu fark ettik. O halde, okulca bir grup oyunu için hazırız dedik. Ekim ayıyla birlikte okuldaki günlerimize Orff etkinliğiyle yani "Halka Dansı"mızla başlıyoruz. Okulumuzun koridorlarında buluşuyoruz sabahları. Yan sınıfımız da karşı sınıfımız da halka dansımız için koridordaki yerlerini alıyorlar. Müzik başlıyor ve uyumlu adımlarımızla, birbirini takip eden hareketlerimizle, günümüze "birliktelik" duygumuzla başlıyoruz. Tüm heyecanımızla karşılıyoruz günü.

Keyifle ve sağlıkla birlikte olduğumuz nice güzel günlere...