Yıldız sınıflarımız kütüphane saatinde çok özel bir misafiri ağırladı. Üsküdar Amerikan Lisesi’nin okul müdürü Terrence Factor’ın eşi Becky Factor kütüphane saatinde öğrencilerimize kitap okumak istediğini belirtti.  Kendisi, Eric Marle’ın hayvanlarla ilgili “Polar Bear, Polar Bear, What Do You Hear?” isimli ünlü kitabını seçti. Bizimle hayvanlarla ilgili konuştu ve en sevdiğimiz hayvanı sordu.  Sonrasında bizimle birlikte oturup seçtiğimiz kitapları okumamızda yardımcı oldu. Becky Factor’ın kütüphanede yaptığı bu hoş sürpriz hepimizi çok mutlu etti.