Ana sınıflarımızda Fen ve Matematik derslerinde ele aldığımız konular ile Okuma-Yazmaya Hazırlık Çalışmalarında geliştirmeyi hedeflediğimiz kazanımlara yönelik çalışmalarımızı, bu hedefe yönelik seçtiğimiz iPad uygulamaları ile zenginleştirmekteyiz.  Öğrencilerimiz farklı olanı bulma, eşleştirme, benzer olanları bulma, tamamlayan şekli tahmin etme, örüntü, hafıza, akıl yürütme ve dikkat alanlarına yönelik uygulamalarda öğretmenleri tarafından belirlenen çalışmaları yaptılar. Velilerimiz her ay sonu gönderilen bültenler aracılığıyla okulumuzda hangi uygulamaların kullanıldığını takip edebilmektedir.