Her hafta Üsküdar Amerikan Lisesi’nden bir öğrencimiz Anasınıfı kütüphanesinden aldığı kitabı balon sınıfı öğrencilerimize okuyor. Öğrecilerimiz öncelikle kütüphanede hep birlikte çember şeklinde oturuyorlar. Daha sonra liseli ağabey veya ablalarının seçtikleri hikayeleri keyifli bir şekilde dinliyorlar. Kendilerine örnekler oluşturan ağabey ve ablaların  da bir zamanlar onlar gibi küçük birer çocuk olduklarını ve İngilizce’yi seneler içinde ne kadar güzel öğrendiklerini görmek öğrencilerimize çok olumlu ve yapıcı bir örnek oluşturuyor.