22 Mart Dünya Su Günü kapsamında ana sınıfları olarak okulumuza mavi giysiler giyerek geldik ve gün boyunca suyun hayatımızdaki yeri ve önemini anlatan etkinlikler yaptık. Dünya Su Günü ile ilgili bir sunum izledik, su döngüsünü öğrendik, suyu neden ve nasıl korumalıyız konulu daha önce hazırladığımız afişleri birbirimize anlattık, “Şıp Şıp ile Tıp Tıp” hikayesini dinledik, “Su Çocukların” şarkısını öğrendik, “Bir Su Damlası Olsaydın Nereye Düşmek İsterdin?” etkinliği yaptık. Ana sınıflarımızda sürdürdüğümüz Eko Okul projesi ile çevreye karşı sorumluluklarını bilen ve çevreyi korumak için çaba gösteren bireyler olarak yetişiyoruz.