Ana sınıflarımızda yaklaşan Anneler Günü'ne İlkbahar Mevsiminde Doğamız, Anneler Günü ve Eko-Okul çalışmalarımızı içine alan etkinlikler planlayarak hazırlandık. Bahçemizdeki mevsime özgü değişimleri gözlemledik, bahçemizdeki rengarenk çiçekleri inceledik ve ellerimizle süslediğimiz saksıların içine okul bahçıvanlarımız Kemal Kutar ve Ahmet Aydın Ağabeylerin yardımıyla ektiğimiz petunyaları annelerimize hediye etmek istedik. Çiçeklerimizi eve götürüp sizinle birlikte sorumluluğunu alıp, sabırla ve sevgiyle büyütmek için sabırsızlanıyoruz. Anneler Gününüz kutlu olsun.