Ana sınıflarımız “Okulumu Tanıyorum” konusuna okulun bölümleri ve çalışanlarını tanımak için yaptıkları bir gezi ile devam ettiler. Okuldaki diğer sınıflara gidip sınıf öğretmenleri ile tanıştılar, kliniği gezdiler, okul müdür yardımcısı, akademik koordinatör, idari asistan ve rehber öğretmen ofislerini ziyaret ederek hem kendileri ile tanıştılar, hem de yaptıkları işlerle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Yaptıkları bu gezi sonrasında sınıflarına dönerek okullarının resmini yaptılar.