Ana sınıflarımız bu hafta neler yaptılar?...

• Ana sınıflarımız, ekim ayıyla birlikte artık güne Orff etkinliği "Halka Dansı" ile başlıyorlar. Sabahları okulumuzun koridorlarında buluşan öğrencilerimiz müzik başladıktan sonra uyumlu adımlarıyla, birbirini takip eden hareketleriyle, "birliktelik" duygusunu yaşıyorlar.

• Sonbahar Mevsiminde doğada meydana gelen değişiklikleri okul bahçesinde yaptıkları bir gezi ile gözlemlediler. Gezi sırasında topladıkları doğal malzemeleri kullanarak sınıflarında bir sonbahar panosu oluşturdular.

• Ana sınıfı öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Derya Bakar tarafından Acil Durum Eğitimi verildi.

• Ana sınıflarımız 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvan dostlarımızı tanıma ve korumaya yönelik çalışmalar yaptılar. Hayvanlarla ilgili yaşadıkları yerler, fiziksel özellikleri, barınma ve beslenme çeşitleri gibi başlıklarda gruplama çalışması yaptılar, en sevdikleri hayvanları arkadaşlarına anlattılar, sınıflarının En Sevilen Hayvan Grafiğini oluşturdular.

• Ana sınıflarımız Dünya Çocuk Günü’nü farklı etkinliklerle kutladılar. Dünya Çocuk Günü ile ilgili bir sunum izlediler, farklı ülkeler ve kültürleri incelediler, Dünya Çocuk Günü Şarkısı söylediler ve farklı ülke çocuklarının resimlerini içeren bir boyama çalışması yaptılar.