Ana sınıflarımızda İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası konusu hafta boyunca Türkçe ve Drama derslerinde işlendi. Öğrencilerimiz bu derslerde temel hak ve özgürlüklerimizi öğrendiler, afişler hazırladılar ve hazırladıkları afişlerle diğer sınıfları ziyaret ettiler. Geçtiğimiz yıl ana sınıfı velimiz olan Avukat Sayın Ulya Duran ana sınıflarımıza konuk oldu ve insanların birer birey ve toplum üyesi olarak sahip oldukları hakları ve sorumlulukları, haklarını ve sorumluluklarını bilen bireyler olmanın önemini anlattı. Kendisine paylaşımları ve oğlu 1. Sınıf öğrencimiz Emre Efe Duran’a hazırladığı kartlar için teşekkür ediyoruz.