Ana sınıfı öğrencilerimiz ailelerine göndermek üzere yaklaşan yeni yıl ile ilgili dileklerini içeren tebrik kartları hazırladılar. Zaman konusu ile ilgili yaptıkları çalışmalarda gün, ay, yıl kavramlarını işleyen öğrencilerimiz aynı zamanda iletişim araçlarını öğrendiler. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte gittikçe unutulan kutlamalar için tebrik kartı gönderme geleneğini canlandıran öğrencilerimiz kapağını özenle süsledikleri kartlarını, üzerine pul yapıştırdıkları zarflara koyup Bağlarbaşı Postanesi’ne giderek ailelerine postaladılar.