Ana sınıfı öğrencilerimiz okullarımızda sürdürülen Eko Okul Projesi kapsamında bu hafta çevre konulu afiş hazırlama çalışması yaptılar. Gruplara ayrılan öğrencilerimiz grup olarak doğayı korumak için yapmamız gerekenleri konuştular, içlerinden seçtikleri bir sorumluluğa uygun slogan belirlediler ve eski gazete ve dergilerden buldukları resimlerle kolaj yaparak afişler oluşturdular. Çevreye karşı sorumluluklarımızı öğrenmenin yanı sıra birlikte çalışmayı, grupla birlikte hareket etmeyi, birlikte fikir üretmeyi ve ürün oluşturmayı deneyimleyen öğrencilerimiz yaptıkları afişleri sınıf arkadaşlarına sundular.