Ana Sınıflarımız kış mevsimi ile ilgili öğrendiklerini eğlenceli bir Kış Partisi ile pekiştirdiler. Aralık ve ocak ayları boyunca mevsimin özelliklerini öğrenen, hikayeler dinleyen, okul bahçemizde dolaşıp doğadaki değişimleri gözlemleyen, kardan adam mobilleri hazırlayan, spor salonunu hazırladıkları birbirinden farklı kar kristalleri ile süsleyen öğrencilerimiz parti günü kar kristalleri ile hazırladıkları kış taçlarını taktılar, Derya Öğretmen’in hazırladığı Kış Köşesinde Merve Öğretmen’in yazdığı hikayeyi dinlediler. Öğrencilerimiz parti boyunca spor salonunda kış şarkıları söylediler, yarışmalı oyunlar oynadılar.