Ana sınıflarımızda “Kendini Güvenle Ortaya Koyma” ve “Dayanıklılık” konuları önemle ele alınmakta. Konuyla ilgili olarak sınıflarımızda 1. Dönem boyunca Yazar Sn. Defne Ongun Müminoğlu’nun “Hislerimiz”, “Hayır Diyebilirsin”, “Kendimi Koruyorum” ve “Yabancılar” kitapları okundu.  Ana sınıflarımıza konuk edilen Sn. Defne Ongun Müminoğlu öğrencilerimize bir kitabın yaratım ve oluşum aşamalarını anlattı, Burcu ve Berk karakterlerini tanıttı. Balon sınıfları öğrencilerimizle “Hislerimiz”, Yıldız sınıfları öğrencilerimiz ile de “Hayır Diyebilirsin” kitaplarında Burcu ve Berk’in Kendini Korumak konusunda ne gibi durumlarla karşılaştıkları, nasıl çözümler buldukları hakkında sohbet etti, öğrencilerimize sorular sordu ve onlardan gelen soruları cevapladı. Kendisine paylaşımları için çok teşekkür ediyoruz.