Ana sınıflarımız koleksiyon konusuna ocak ayında geçtiğimiz yıl ana sınıf velimiz olan Koleksiyoner Sn. Hasan Başmısırlı’nın ‘Koleksiyon nedir, nasıl yapılır?’ konularında bilgilerini paylaşmak için sınıflarımıza konuk olmasıyla başladı. Paylaşımın ardından öğrencilerin tercihleri ile sınıf koleksiyonlarını belirlediler ve koleksiyonları için parça biriktirmeye başladılar. Şubat ayı boyunca Mavi Yıldız Sınıfı Deniz Kabuğu, Mor Yıldız Sınıfı Kalem, Sarı Yıldız Sınıfı Sticker, Turuncu Yıldız Sınıfı Oyuncak Ayı Yeşil ve Yıldız Sınıfı Kitap Ayracı koleksiyonu yaptı ve 27 Şubat günü sınıflar koleksiyonlarını sergiledi. Öğrenciler sergi esnasında diğer sınıfların koleksiyonlarını incelediler ve süreçle ilgili paylaşımlarda bulundular.