Üsküdar SEV Ana Sınıflarımızda yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi’nde öğrencilerimiz yaptıkları ürünlerle bir başkasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için fon oluşturmayı, bir başkasının hayatına dokunarak fark yaratmayı amaçladılar.  Sınıflar yapmak istedikleri ürünleri hep birlikte belirlediler. Sabırla ve özveriyle çalıştılar, emek verdiler. Çalışmalarını bitirince ürünlerini  birbirlerine göstermek istediler gururla. Beyaz Balonların Tuz Seramiği İle Tablo, Kırmızı Balonların Seramik Kupa,  Mavi Yıldızların Ahşap Evlerle Duvar Süsü, Mor Yıldızların Folyo Üzerine Desen, Sarı Yıldızların Simetri ve Doku, Turuncu Yıldızların Bez Çanta, Yeşil Yıldızların Seramik Tabak çalışmalarından oluşan sergi, heyecanla, keyifle, özveriyle, tüm iyi niyetlerle yapılan ürünlerin güzelliğiyle, görsel bir şölene dönüştü.