Dünyanın dört bir yanından binlerce okulun katılımı ile sınıfların açık havaya taşınıp, derslerin oyun yoluyla işlendiği, açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanya olan Okul Dışarıda Günü’nde ana sınıflarımız etkinliklerini açık havaya taşıdılar.

Sabah yapılan Orff Çalışmasında 7 Adım Dansını Balon Sınıfları öğrencilerimiz sınıflarının önündeki ağacın etrafına dizilerek keyifle gerçekleştirdiler.

Tüm öğrencilerimiz bahçe saatlerinde geleneksel çocuk oyunları oynadılar. Çardakta öğretmenlerinin okuduğu kitabı dinlediler. Okul bahçesinde büyüteçlerle doğa gözlemi yaptılar, en sevdikleri çiçek ya da ağacın karşısına oturup onu resimlediler.

Oyuncaklarını, boyalarını, kitaplarını dışarıya taşıyan öğrencilerimiz açık havada öğrenmenin ve eğlenmenin keyfini doyasıya yaşadılar.