SEV Şenliği, 20 Mayıs Pazar günü velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile SEV Amerikan Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Yıl sonu resim sergimiz ile başlayan etkinlik Üsküdar SEV Öğrencileri Atatürk Gençliği Konseri ve sonrasında SEV ve SAC öğrencilerinin mini konserleri ile devam etti. Oyun alanında vakit geçiren öğrencilerimiz, sanat atölyelerinde maske boyamadan origamiye, sihirli kağıt etkinliğinden bez çanta tasarımı ve STEM Atölyesine kadar çok geniş bir yelpazede atölye etkinliklerine katıldılar. Güneşli bir günde tüm SEV Ailesi olarak birlikte güzel vakit geçirdik. Katılan herkese teşekkür ederiz.