Beyaz ve Kırmızı Balon sınıfı öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, farklı öğrenme şekillerini, edindikleri bilgi ve becerileri le ilgi duydukları alanları “portfolyo” çalışması ile anne-babalarına sundular. Yıl boyunca yaptıkları çalışmaların içinden istediklerini öğretmenlerinin desteğiyle seçerek portfolyo dosyalarını hazırladılar. Sunumları sırasında sınıflarını tanıttılar, okulda yaptıkları çalışmalardan söz ettiler, birlikte bir oyun oynadılar ve seçtikleri çalışmaları büyük bir heyecan ve mutlulukla büyüklerine sundular.