Özel Üsküdar SEV İlköğretim Kurumları olarak 95. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramımızı tüm hafta boyunca birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikle kutladık. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, özümseyen bireyler olan Üsküdar SEV öğrencileri, resim yarışmaları, turnuvalar, Atatürk koşu yarışları, söyleşiler, bakım evinde Cumhuriyet Konseri, Bando grubumuzun hafta boyunca Beylerbeyi-Bağlarbaşı ve Çamlıca Kampüslerimizde verdiği mini konserler ve sınıf içi etkinliklerle cumhuriyeti kutladı. Her yıl olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ana sınıfından sekizinci sınıfa kadar tüm Üsküdar SEV öğrencileri tek yürek olarak doyasıya yaşadılar.