Ana sınıfı öğrencilerimiz Sonbahar Mevsimi ile ilgili öğrendiklerini eğlenceli bir Sonbahar Partisi ile pekiştirdiler. Ekim ayı boyunca mevsimin özelliklerini öğrenen, hikayeler dinleyen, sık sık okul bahçemizde dolaşıp doğadaki değişimleri gözlemleyen, topladıkları malzemelerle oyuncaksız günlerde ürünler oluşturan öğrencilerimiz bugün çevrelerinde gözlemledikleri yapraklardan esinlenerek sarı, turuncu, kırmızı, kahverengi renklerde giysilerle okula geldiler.

Bu renklerde boyadıkları yapraklarla hazırladıkları sonbahar taçlarını taktılar. “Hoş geldin Sonbahar” partisi, bir sonbahar masalının anlatıldığı masa tiyatrosuyla başladı. Sonbahar şarkıları söyleyerek, yarışmalı oyunlar oynayarak devam etti ve sonbahar danslarıyla son buldu.