Tüm öğrenciler İngilizce dersleri boyunca uluslararası “Halloween” gününü kutladılar. Her sınıf seviyesindeki bu çeşitli aktiviteler, öğrencilerin kendi ülkelerinde Cadılar Bayramı'nı kutlayan dünyanın diğer kültürlerine saygı duymalarını sağladı. Okuma ve yazma etkinliklerine katılarak, oyun oynayarak, müzik dinleyerek ve Halloween temalarıyla şarkı söyleyerek öğrenciler uluslararası bir zihniyet kazanmakta ve küresel vatandaşlar olarak büyümeye devam etmektedir. Buna ek olarak, öğrencilerin dünyanın farklı millet ve kültürleri hakkındaki merakları artmaktadır. Bir dili öğrenirken o dili konuşanların kültürünü de öğrenmenin önemini vurgulayan bu aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz dünyadaki farklı kültürlerin bu eğlenceli bayramı nasıl kutladıklarını yaşayarak öğrenmiş oldular. Global vatandaşlık için harika bir örnek olan bu eğlenceli günde öğretmenler ve öğrenciler okulda bir arada harika zaman geçirdiler.