1. sınıf öğrencimizin büyükbabası Sayın Şerafettin Demir ana sınıflarımıza konuk oldu ve özenle muhafaza ettiği orijinal Atatürk fotoğrafları, Atatürk dönemine ait gazeteler ve madalyalardan oluşan Atatürk Koleksiyonu’nu spor salonumuzda hazırladığı sergi ile öğrencilerimizle paylaştı. Atatürk sevgisini, Atatürk fotoğrafları biriktirmeye ne zaman başladığını ve sergilenen ürünlerin hikayelerini keyifle anlattı. Atatürk’e olan sevgisini bizlere içtenlikle yaşatan, Atatürk’ü daha önce bilmediğimiz yönleriyle tanıma ve anlama fırsatı sunan Sayın Şerafettin Demir'e çok teşekkür ediyoruz.