Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yılında hafta boyunca çeşitli etkinliklerle anıldı.

Saat 9.05’te düzenlenen törenin ardından öğrencilerimiz Atatürk büstüne çiçek bıraktılar. Daha sonra devam eden törende öğrencilerimiz şarkılar, şiirler ve Ata’mıza yazdıkları mektuplarla O’na olan sevgi ve özlemlerini dile getirdiler. Törende öğretmenlerimiz Ata’ya sesleniş konuşmaları yaptılar. Ayrıca okul müdürümüz günün anlam ve önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi.

Bütün dünya ulusları tarafından saygınlıkla anılan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.