Özel Üsküdar SEV İlkokulu öğrencileri, Toplum Hizmeti Çalışmaları kapsamında 01-31 Aralık tarihlerinde “Ağacımı Kitaplarla Süslüyorum” temalı  “Kitap Toplama Kampanyası’nı’’ gerçekleştirmişlerdir.

Kampanya süresince toplanan kitapların, OAB tarafından araştırılarak, seçilen Ataşehir Ali Fuat Cebesoy İlkokulu’nda oluşturulacak kütüphaneye bağışlanması kararlaştırılmıştır.

Altında kitapların toplandığı ve Okul Aile Birliği’nin desteğiyle alınan çam ağaçları uygun mevsim şartları oluştuğunda okul bahçemize dikilecektir.

Kampanya süresince 2211 adet çeşitli kitap,  tasnif edilerek elden geçirilmiş gönderilmek üzere kolilenmiştir.

Öğrenci Birliği sınıf temsilcileri kampanya sonuçlarını sınıflarda arkadaşları ile paylaşmışlardır.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen sevgili öğrencilerimize, siz değerli velilerimize ve Okul Aile Birliği temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kitapların gerçek dostlar olduğu bilincini ne kadar çok kişiye aşılarsak o kadar mutlu olacağız.

Kitaplar hayatımızda daima var olsun.