1.sınıf öğrencileri olarak heyecanla başladığımız okul serüvenimizde 100 okul gününü tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Her sabah okula geldiğimizde sınıflarımızda günleri saydık ve bugün 100. gün kartımızı sınıf duvarlarına astık. Matematik dersinde, çıkarma işlemleri yaparak balon çalışmamızı tamamladık, interaktif videolarla 100’e kadar saydık ve bol bol da dans ettik. İngilizce dersinde, öğrendiğimiz kelimelerle süslediğimiz taçlarımızı hazırlarken hem öğrendiklerimizi tekrar ettik hem de çok eğlendik. . Gün sonunda ise 100. gün kurabiyelerimizi iştahla yedik.