Üsküdar SEV Ortaokulu iki senedir The American School of Paris (ASP) de yapılan PACMUN’a katılmaktadır. 18-20 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Parıs PACMUN'nun bu sene işlenen konusu  "Uluslararası Terörün Önlenmesi" olarak belirlenmiştir.

Bu sene Paris PACMUN'a 18 öğrenci ve 2 öğretmenimizle katıldık. Bir hafta önce kendi okulumuzda yapılan JMUN sonucunda öğrencilerimiz  münazara yapmak için hazırlardı.

Öğrencilerimiz tartışmalara katılıp,kuvvetli kulis yapan üyeler olarak komitelerinde öne çıktılar.

İki öğrençimiz Eren Mercan (8A) ve  Eylül Galimidi (7A) komitelerindeki en iyi delege ödülleri aldı.

Öğrencilerimizin başarıları ve ekibimizin başarılı çalışmaları ile gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimiz  hem sorumluluk anlayışı, hem olgun davranış biçimleri  hem de liderlik konusunda  çok başarılı oldular.