4-9 Nisan 2016 tarihlerinde, 26 öğrenci ve velileri olmak üzere toplam 57 kişilik bir grup görevli İngilizce öğretmenleri Ms. Balcik, Ms. Janet ve Ms. Thomas ile birlikte Londra İngilizce Drama Gezisine gittiler.  Shakespeare’in Globe tiyatrosunu ziyaret eden grup,

The Lion King Müzikali’ni izledi.  Öğrenciler Trestle Arts Base’de 7,5 saatlik bir drama eğitimi aldılar ve son gün, çalışma atölyelerinde öğrendikleri tekniklerle hazırladıkları gösteriyi velilerine sundular.

Öğrenciler ayrıca Harry Potter Müzesini ziyaret ederek, hem sanatın başka bir dalı olan sinemayla ilgili her şey hakkında fikir sahibi oldular, hem de çok eğlendiler.

Gidilen her yerde saygılı davranışları, akıcı İngilizceleri hızla öğretilenleri öğrenmeleri ile dikkat çeken öğrenci grubu okulumuzu ve ülkemizi çok iyi temsil ederek bizleri gururlandırdılar.