5. sınıf öğrencilerimiz arasında Sosyal Bilgiler dersi kapsamında  “Geleceğin Mucitleri Yarışması” düzenledik. Öğrencilerimizin hayal güçlerini ortaya koyan insanların ihtiyaçlarını karşılaması hedeflenen birbirinden yaratıcı projeler yarıştı. Okulumuz idarecileri ve öğretmenlerinin oyları ile yarışmaya katılan 53 proje arasından en çok oy alan üç projeyi belirledik.

3. Uçan Feribot projesi ile Arda Gönç ve Berkay Polat

2. Kişiye Özel X-Ray projesi ile Pınar Şişik-Yasemin Kölemenoğlu-Helin Sapmaz

1. Güneş Panelleri ile Çalışan Engelli Geçiş Sistemi projesi ile Ela Abay-Lara Ruçoğlu-Mina Abay oldu.