19-22 Mayıs tarihlilerinde düzenlenen Londra Sanat Turuna katılan 7.Sınıf öğrencilerimiz düzenlenen workshoplarla ve birbirinden eğlenceli sanat etkinlikleriyle dolu çok keyifli 4 gün geçirdiler. Lion King Müzikali , Harry Potter Warner Bross müzesi gezisi , Shakespeare Globe turu , Apple Store Garage Band workshop’ı , Müzikal Müze turu , London Eye , hide park , Trafalgar Meydanı , London Bridge , Buckingham Sarayı ve Hide Park gezisine katılan öğrencilerimiz Londranın tarihini öğrenirken aynı zamanda eğlenceli bir tatil yaptılar.