Okuma Bayramı kutlamaları çerçevesinde okulumuza davet ettiğimiz  yazar Muzaffer İzgü İzmir’den bizim için geldi. Çocukluğunu, ailesini, okul yıllarını, dördüncü sınıftayken okul gazetesine yazdığı yazının gördüğü ilgi karşısında  ne kadar çok gururlandığını, beş yaşındayken Atatürk’ü gördüğünü, Atatürk’ün konuşması sırasında “ Çok Çalışacağız Arkadaşlar” sözünü hiçbir zaman unutmadığını  anlattı.

Ülkemize onlarca eser vermiş olan yazar, söyleşi sonunda kitaplarımızı imzaladı.

Bir Okuma Bayramında daha bizimle birlikte olduğunuz için Teşekkürler Muzaffer İzgü.