İnsan aklı ve duyguları ile bir bütündür. Bu bütünlüğün sağlanması için sanata ihtiyacımız var!

4. sınıf öğrencilerimiz 29 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde müzik derslerinde aldıkları enstrüman eğitimi ile çalmayı öğrendikleri parçaları velilerine sundular.

Tüm yıl boyunca yaptıkları ürünlerden bir kısmını da sergileyerek velileri ile paylaştılar.

Akademik olarak başarılı olmanın yanında estetik yargılarda bulunabilen, dünyayı farklı açılardan görebilen, duygularını yönetebilen ve sanat ile de anlatabilen bir nesil olacaklarını bir kez daha gösteren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.