Öğrencilerimizin tercihlerini yaparak heyecanla bekledikleri, alan becerilerinin yanı sıra sosyal alanlarda da gelişimlerini desteklemek amacıyla planladığımız kulüp faaliyetlerimize bu hafta başladık. Bu yıl okulumuzda 1. ve 2. Sınıflar için toplam 16, 3. ve 4. Sınıflar için ise toplam 21 kulüp faaliyeti organize edilmiştir.

Kulüp derslerimizde özellikle 1.ve 2. sınıf öğrencilerimizin el, ayak ve vücut koordinasyonlarını geliştirecek çalışmaların yanında müzik kulağını, yaratıcılığını ve sanata olan kabiliyetini ortaya çıkartacak becerileri kapsayan çalışmalar yapılmaktadır.

Bu eğitimler daha sonraki yıllarda ilgilenecekleri birçok dalın becerilerini gerçekleştirmekte öğrencilerimize yardımcı olacaktır.