Okulumuzda 18 Ekim 2016 Salı günü saat 12.26’ da yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Tatbikat öncesi öğrencilerimizi acil durum anında en yakın kaçış merdivenine yönelmenin, sessizce binayı boşaltmanın, koşmadan ve konuşmadan toplanma alanına gitmenin önemi hakkında bilinçlendirdik. Tatbikat için çalan siren sesinin ardından, tüm okul topluluğu olarak toplanma alanına geldik. Burada alınan yoklamaların ardından tatbikatı tamamladık. Çalışmalarımız ve tatbikatlarımız belli aralıklarla yıl boyunca sürecektir.