“Beyaz Bayrak” sertifikalı olan ve “Beslenme Dostu Okul” projesinin tüm etaplarını adım adım takip edip, “Hareketli Yaşam” felsefesini ön plana çıkaran Özel Üsküdar SEV İlkokulumuzda spor alanında yetenekli öğrencilerimiz için onlara fırsatlar sunmak, başarılarını değerlendirebilmek amacıyla satranç, masa tenisi, voleybol ve basketbol branşlarında seçmeler yaptık ve sonucunda 2, 3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz 24 Ekim 2016 Pazartesi günü itibariyle alt yapı hazırlık ve minik takım antremanlarına başladılar. Herkese sporla dolu bir yaşam dileriz.