Öğrencilerimize sorumluluk bilinci kazandırmak üzere geçen yıl başladığımız “Yapbozun Parçalarıyız” adlı projemize bu yıl devam ediyoruz.

Bir bütünün parçası olduğunun farkına varmak, bütünün tamamlanabilmesi için her bir parçanın üzerine düşen sorumluluklarının olduğunu bilmesi, öğrencilerimizin sahip olmasını beklediğimiz kazanımlar arasındadır. Bu amaç doğrultusunda sınıf ve okul sorumluluklarımızı öğrencilerimizle birlikte belirledik.  Her öğrencinin kendisine ait, yerine getirmekle yükümlü olduğu bir sorumluluğu bulunur. Böylece öğrenciler sorumluluklarıyla beraber takım olmanın keyfini yaşarlar.