“Beyaz Bayrak” sertifikalı olan ve “Beslenme Dostu Okul” projesinin tüm etaplarını adım adım adım takip edip, “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” felsefesini ön plana çıkaran Üsküdar SEV İlkokulu olarak; basketbol, masa tenisi ve voleybol takım öğrencilerimize, antrenmanlarının sonunda “Spor Yapan Çocuklarda Sağlıklı Beslenme” ile ilgili hazırlanan broşürler dağıtıldı. Ayrıca öğrencilerimize spor yapan çocuk ve gençlerin hem büyümelerini sağlamak, hem de sporda iyi bir performans gösterebilmeleri için düzgün beslenmenin önemi hakkında öğretmenleri tarafından gerekli bilgilendirmeler ve hatırlatmalar da yapıldı.