3.sınıf öğrencilerimiz ile Beykoz Cam Ocağı Vakfı’na bir gezi düzenledik. Öğrencilerimiz camın şaşırtıcı ve eğlendirici dünyası ile tanıştılar. Füzyon atölye çalışmasında renkli cam parçalarını, düz şeffaf cam plaka üzerine yerleştirerek kendi desenlerini oluşturdular. Daha sonra sıcak cam atölyesinde farklı aletlerin nasıl kullanıldığını, fırından nasıl cam alındığını gözlemlediler. Sıcak eriyik camla çeşitli nesnelerin nasıl oluştuğuna şahit oldular. Cam ustasının akışkan camdan nasıl büyüleyici bir eser ortaya çıkardığını şaşkınlıkla izlediler.