Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olması sebebiyle 2. sınıf öğrencileri, Türkiye’de yetiştirilen ve üretilen ürünleri araştırdılar. Edindikleri önemli bilgilerden yola çıkarak öğretmenleri ile tanıtıcı kartlar hazırladılar.

3. ve 4. sınıfları ziyaret ederek onlara, ülkemizde üretilen ürünleri tüketmenin ülke ekonomisi açısından önemini hatırlattılar.

Tutumlu olmak için; paramızı, malımızı, eşyalarımızı ve zamanımızı gerektiği gibi korumak ve dikkatli kullanmak gerektiğini anlattılar.

2.sınıf öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde yaptıkları bu sunumları 3 ve 4.sınıflardaki arkadaşları ilgiyle dinlediler.

2. sınıflar ayrıca, 14 Aralık Çarşamba günü evlerinden sınıfa getirdikleri, Türkiye’de yetiştirilen meyve ve kuru yemişleri arkadaşları ile paylaşarak hep  birlikte keyifle yediler. Bu sırada tutumlu olmak ve geleceğe yatırım yapmak konuları üzerinde de sohbet ettiler.