PASTA TASARIM BİZİM İŞİMİZ!!!

Üsküdar SEV İlkokulu olarak öğrencilerimiz; amaçları arasında hayata farklı bakış açısı geliştirmek,  göz, düşünce ve beden koordinasyonunu sağlamak,  3 boyutlu çalışmaları farklı açıdan değerlendirmek ve görsel biçimlendirmeye yönelik uygulamalar yapmak olan “Pasta Tasarım Kulübü”müzde hayal gücü ve yaratıcılıklarını farklı  alanlarda (mutfak /pasta yapımı) yansıtmayı öğreniyorlar, bunları yaparken hem sosyalleşiyorlar hem de özgüven kazanarak ortaya değişik lezzetler çıkarmanın zevkine varıyorlar.