23 Aralık 2016 tarihinde, Çamlıca Oditoryumda, yeni yıl etkinliği çerçevesinde, kış festivali kutlandı. Seçmeli İngilizce drama dersinde, Trestle Arts Maskelerini kullanan 17 kişilik 6’ıncı sınıf öğrencileri, 10 dakikalık Winter Festival isimli oyunla açılışı ve etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

5 ve 6’ıncı sınıfların kış şiirleri yarışmasında ilk beşe giren öğrencilerin şiirlerini okumalarının ardından Spelling Bee yarışmaları yapıldı. Programın sonunda, müzik bölümünün yeni yıl orkestrası izleyenlere birbirinden güzel parçalar dinlettiler. Görev alan tüm öğrencileri, ilgiyle ve saygılı bir şekilde izleyen öğrencilerimizi ve emeği geçenleri kutlarız.