3. sınıf öğrencilerimiz İngilizce Language Arts dersi kapsamında okudukları “Red Planet”  isimli kitapta işlenen konuları pekiştirmek; galaksi, güneş sistemi, gezegenler, uzay terimleri, yıldızlar, astronomi ve astronotlar hakkında bilgilendirilmek amacıyla 21 ve 22  Aralık tarihlerinde  Daruşşafaka Planetaryumu’na düzenlenen geziye katıldılar. Planetaryumda öğrencilerimizi karşılayan astronom, Büşra Gürbak Samanyolu galaksisi ve gezegenler hakkında öğrencilerimiz ile söyleşi yaptı. Öğrencilerimiz de bildiklerini arkadaşları ile paylaştı. Söyleşinin sonunda “Nasıl astronot olunur?” konulu bir çizgi film izletildi. Büyük bir merakla filmi izleyen öğrencilerimiz sonrasında uzay ile ilgili merak ettikleri soruları astronoma sordular ve kitap karakterlerinin maceralarını gözlemleme şansı yakaladılar. Gerçekçi bir uzay deneyimi yaşayan öğrencilerimiz, eğitici ve eğlenceli bu gezi sonrasında mutlu bir şekilde okula geri döndüler.