FELSEFE çocukların diğer derslerde başarılı olmasını sağlıyor!!!

Üsküdar SEV İlkokulu 2 ve 3.Sınıf öğrencileri Ekim ayından itibaren başladıkları aktif felsefe dersleriyle özgür bir biçimde konulara yaklaşabilen, peşin hükümleri olmayan, tartışabilen, sorgulayabilen, düşünebilen, başka insanları anlamaya çalışan bireyler olma yolunda önemli deneyimler kazanıyorlar. Bu hafta felsefe derslerinde Ginger Bread Man (Zencefilli Kurabiye Adam) hikayesini inceleyerek “Yalan ve yalan söylemek” konuları üzerine tartıştılar.