MİNİK KATLAMA SANATÇILARI HARİKALAR YARATIYOR!!!

Üsküdar SEV İlkokulu olarak; amaçları arasında makas ve yapıştırıcı kullanmadan yalnızca kâğıt katlayarak figür oluşturmayı sağlamak, kâğıdın normal bir kâğıttan daha fazlası olduğunu ve hayallerin kâğıt kullanarak şekillendirilebileceğini ve bunun da origami ile sağlanabileceğini keşfetmeyi sağlamak olan “Origami” Kulübümüzde öğrencilerimiz matematik zekâlarını geliştiriyor, yeteneklerini keşfediyor ve değişik ürünler yaratmanın zevkine varıyorlar.