Kış mevsimi sadece insanlar için değil sokakta yaşayan hayvanlar için de çok  zor. Karda, kışta, yağmurda, buzda, dondurucu soğuklarda hayatta kalmaya çalışan can dostlarımız yiyecek bulmakta zorlandığı kadar soğuktan hastalanabiliyor, hatta donarak ölebiliyor. Biz de sokak hayvanları yararına planladığımız projemiz Mum Etkinliğinden elde edilen paranın bir kısmıyla Orman Çocuklarını Besleme Grubuna okulumuz adına 240 kg kuru mama bağışladık. Projeye katılan güzel yürekli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.