Okulumuzun Eko-TİM’i olarak bu döneme kadar tüm okulda geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratmak için çok çalıştık. Okulumuzun atık işleme biçimini araştırdık. Elde ettiğimiz bulgular, okulumuzun daha yeşil bir okul olması için bilinçlenmemize yardımcı oldu. Eko Pano’muzla gurur duyuyoruz ve bu panoda, oluşturduğumuz Eko Ormanı’mızda sergilenmek üzere, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış hayvan maketleri hazırladık. Her sınıfımıza müsvedde kutuları ve belediyeden sipariş ettiğimiz geri dönüşüm kutuları yerleştirdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla yıl boyunca devam edecek.