2. sınıflar karma, 3. ve 4. sınıflar kız - erkek olarak  centilmence yarıştıkları şut atma yarışmalarında şampiyon sınıflar kupalarını aldılar. 2.sınıflarda tüm sınıf olarak 100 öğrencinin katıldığı turnuva da 2-B sınıfı şampiyon olmuştur. 3. sınıflarda 111 öğrencinin kız ve erkek öğrenciler olarak ayrı ayrı yarıştıkları turnuvada 3-B sınıfı hem kızlar hem de erkeklerde şampiyon olmuştur. 4.sınıflarda kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı yarıştıkları turnuvada kızlarda 4-A sınıfı, erkeklerde 4-D sınıfı şampiyon olmuştur.