POTALARIN KÜÇÜK YILDIZLARI!!

Üsküdar SEV İlkokulu olarak; amaçları arasında basketbol sporunu tanıtmak, sevdirmek, branşa özgü teknik, taktik ve temel becerileri kazandırmak, birlikte hareket etme becerilerini ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, kaybetme duygusuyla baş etme becerilerini geliştirmek olan “Basketbol Kulübü”müzde öğrencilerimiz çabukluk, kuvvet, koordinasyon alıştırmaları, maçlar ve eğitsel oyunlarla hem spor yapıyor hem de grup aktiviteleri yoluyla sosyalleşerek, kendilerine güven duygularını geliştiriyorlar.